Imprint.ee - Teie printeriremondi eksperdid

Imprint OÜ on printerite remonditeenuste еttevõtte Eestis. Meie kogenud tehnikud pakuvad terviklikke lahendusi kõikidele teie printerivajadustele.

Eksperdid printeri remondi alal
canon logo

4.8

★★★★★
2,394 Hinnangud
Google'i ülevaated

A+

★★★★★
125 Hinnangud
BBB reiting

Mida meie kliendid ütlevad

LIIS RANNAK

Imprint.ee pakkus kiiret ja usaldusväärset teenindust. Nende tehnik oli asjatundlik ja professionaalne ning pani mu printeri kiiresti tööle.

Features & Benefits

Miks Imprint?

Eelised

Klientide arvustused

Mida meie kliendid ütlevad meie kohta.

4.5/5
Imprint.ee printeripuhastusteenus on tipptasemel. Minu printer vajas hädasti puhastamist ja nende tehnik tegi suurepärast tööd. Soovitan väga nende teenuseid.
ANU KASK
4.5/5
Mul oli keeruline printeriprobleem, mida teised remonditeenused ei suutnud lahendada. Imprint.ee tehnik suutis probleemi kiiresti ja tõhusalt diagnoosida ja parandada. Olen nende teenindusega väga rahul.
JAAN TAMM
4.5/5
Imprint.ee hooldusteenused on aidanud hoida minu printerit parimas korras. Nende tehnik on alati põhjalik ja professionaalne ning ma hindan meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et mu printer on heades kätes.
KADRI LILL
4.5/5
Imprint.ee veaotsingu lahendused säästsid minu jaoks palju aega. Nende tehnik suutis minu printeri probleemi kiiresti ja tõhusalt tuvastada ja parandada. Soovitan soojalt nende teenuseid.
TAAVI LEPP

Lisateavet meie kohta

Oleme oma ettevõttes pühendunud erakordsete teenuste ja lahenduste pakkumisele, mis ületavad meie klientide ootusi. Meie missiooniks on uuendada ja juhtida oma tööstust, tagades, et pakume väärtust ja kvaliteeti kõiges, mida teeme.

Liituge meiega

Saage osaks meie kasvavast kogukonnast ja olge kursis viimaste uudiste ja pakkumistega.

Telli uudiskiri

Sisesta oma e-posti aadress, et registreeruda meie uudiskirjaga liitumiseks!